Blikkenslager-tjenester

Produksjon og montering av beslag, taktekking og salg av takrenner

Be om pristilbud

Skreddersydde blikkenslagertjenester

Vi hos Blikk og Murforretning AS utfører alt innen blikkenslagertjenester, inkludert produksjon og montering av beslag, taktekking og salg av Grøvik takrenner. Utforsk våre tjenester nedenfor og ta kontakt for avtale en befaring.

Produksjon av beslag

Produksjon av beslag

Vi spesialiserer oss innen produksjon av varierte tynnplatemetaller. Du kan foreta egne målinger, eller vårt team komme og utføre målinger for deg, slik at vi kan produsere de riktige beslagene til dine behov.

Veslag på balkongkant

Montering av beslag

Vi tar mål, produserer og monterer beslag etter dine ønsker og behov. Våre erfarne fagfolk sikrer at hvert beslag er skreddersydd for optimal passform og funksjon, og vi benytter kun kvalitetsmaterialer for langvarig holdbarhet.

Taktekking

Taktekking

Vi utfører PVC-taktekking på tak og terrasser. Dette er et ideelt valg for flate tak som ikke er egnet for tradisjonell takstein, eller for de som søker en mer moderne estetikk. PVC sørger for en robust og vanntett overflate som er både funksjonell og visuelt tiltalende.

Takrenner og beslag på tak

Salg av Grøvik takrenner

Vi lagerfører Grøvikrenna og alle nødvendige deler for å tilpasse den perfekte rennen for deg. Grøvikrenna er laget av aluminium, så du slipper rustflekker som ved stålrenner, og den vil ikke sprekke slik plastikk gjør.

Har du behov for våre blikkenslagertjenester?

La våre erfarne håndverkere hjelpe deg.
Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om dine behov.